Meer bij Enzo

Niet alleen voor een klassikale les kun je bij EnZo terecht. Maar ook voor advies, leuke lezingen, workshops en privé lessen op maat. De ultieme vorm van samenwerken is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Leven met een harige viervoeter als trouwe kompaan gun ik iedereen.

Meer bij Enzo

Schrijf je vandaag nog in met jouw coolste kunstje voor onze 'BonteHond'.
Net als bij Holland Got Talent, gaan we kijken naar wie het mooiste/ontroerendste/knapste optreden kan verzorgen op ons podium tijdens de wintermarkt op zondag 3 februari om 14.00uur. 

Meer bij Enzo

 • Weet-Kaffeej

  Ons Weet-Kaffeej is open op vrijdag en zaterdag om 12.00uur.
  De plek voor al je honden vragen. Laagdrempelig doordat ons Weet-Kaffeej draait op vrije giften.
  Een afsrpaak maken is niet nodig.  

 • Speel-o-theek

  Speel-o-theek:

  Bij de speel-o-theek voor honden kunt u speciaal hondenspeelgoed lenen voor uw hond. Met dit hondenspeelgoed kunt u samen spelen en uw band versterken.

  Denkspellen voor honden zijn onmisbaar voor de algemene ontwikkeling van de hond. De hond moet om het spel te kunnen oplossen cr...

 • Biotensor

  De biotensor is een instrument waarmee ik dieren kan testen op fysiek en mentaal gebied. Het is een instrument voor het testen van energetische trillingen en functies. Deze methode geeft indien kundig gebruikt, vaak verbluffende resultaten. Doordat ik veel met mijn intuïtie bezig ben, wilde ik graag dit instrument toevoegen. Om op...