Cursussen

Niet alleen voor een klassikale les kun je bij EnZo terecht. Maar ook voor advies, leuke lezingen, workshops en privé lessen op maat. De ultieme vorm van samenwerken is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Leven met een harige viervoeter als trouwe kompaan gun ik iedereen.

Puppycursus

Opvoeden doe je zo

Pubercursus

Begrenzen zonder bedreigen

Basiscursus

Op pad met prikkels

Recreanten cursus

Behendig en leuk

Flyball

Sportief als team

Privécursus

Les met net een beetje meer

ZenZo

Ontspannen als bezigheid

Speuren

Geuren vol kleuren

Pubercursus

Puber cursus 6 lessen leeftijd 6 maanden

Wanneer jouw pup de leeftijd van 6 maanden heeft bereikt, is het herhalen van commando's en het leggen van de  basis erg belangrijk.
Door veel te herhalen en uit te breiden met diverse externe prikkels leg je de fundering die zo noodzakelijk is. Zo maak je van jouw trouwe viervoeter een metgezel die je makkelijk overal mee naar toe kunt nemen. De cursus bestaat uit 6 lessen. Les 1: uitleg/theorie, les 2t/m 5 praktijk waarvan 2 lessen op het veld en 2 echt in de praktijk bijvoorbeeld het winkelcentrum. We sluiten af met les 6 door gezamelijk te wandelen in de bossen; de beloning van hard werken voor baas en hond. 

Lessen zijn op zaterdag van 12.00-13.00 uur.  Puppycursus vooraf is niet verplicht. Indien er 24 uur van te voren afgemeld wordt kan er een les ingehaald worden.

Kosten €62,50 te voldoen tijdens de eerste les contant of pin.

Opgeven via het inschrijfformulier.

Bestel jouw cursus boek hier:

Waarom doet mijn hond dit?

 

 

Speel-o-theek

Speel-o-theek:

Bij de speel-o-theek voor honden kunt u speciaal hondenspeelgoed lenen voor uw hond. Met dit hondenspeelgoed kunt u samen spelen en uw band versterken.

Denkspellen voor honden zijn onmisbaar voor de algemene ontwikkeling van de hond. De hond moet om het spel te kunnen oplossen creatief zijn, oplossingen bedenken en de oplossing onthouden. Honden die op deze manier uitgedaagd worden, zullen minder snel vervallen in ongewenst zelfbelonend gedrag.
Het samen spelen versterkt de band tussen baas en hond en zorgt voor veel plezier samen. Na 10-15 minuten zien we dat de hond voldaan is en we kunnen deze activiteit vergelijken met een uur wandelen in de vrije natuur.

Kosten voor het huren van een spel zijn €4,- per 7 dagen. Wanneer een spel incompleet en/of beschadigd terug gegeven wordt, komt daar €20,- bij.
Uitleen is op afspraak via de mail diana@hondenschoolenzo.nl of telefoon 06-55851262.