Puppycursus

Opvoeden doe je zo

Puppycursus

10 Lessen van een uur vanaf 9 weken.

Je hond leert het meest als hij nog pup is. Sterker nog: alles wat hij in de eerste twaalf weken van zijn leven leert, is grotendeels bepalend voor zijn latere gedrag. Bij de opvoeding van de pups verwerken we daarom ook allerlei dagelijkse situaties in de lessen. We laten je zien hoe je hier met jouw hond op een goede manier mee om kunt gaan.

Vanaf de leeftijd van 9 weken kun je aan de puppycursus deelnemen. In de theorie les leer je over het leren van honden in het algemeen. Wat na te lezen is in de puppymap die je hieronder kunt downloaden.  Ook worden de eerste beginselen van een aantal oefeningen (zitten, liggen, komen, niet trekken aan de lijn) aangeleerd.
In de resterende lessen worden deze oefeningen rond een aantal thema’s, die allemaal met de thuissituatie te maken hebben, uitgebreid. Hondenschool EnZo traint op een positieve manier, dus in het begin met veel beloningsbrokjes, spel en knuffelmomenten. De honden moeten een gewone halsband om, geen slip. puppy cursus kost €110,-

Het is ook mogelijk om te kiezen voor prive lessen, deze zijn €45,- de eerste keer, vervolg lessen €30 en kan bij de hondenschool of aan huis.

Voor vragen kun je mailen naar info@hondenschoolenzo.nl.

Mocht je je direct voor een cursus in willen schrijven dan kan dat via het inschrijfformulier. Je kunt ook direct de puppy cursusmap downloaden.

Bestel jouw puppyboek hier:

Toepoels puppy wijzer

In dit boek wordt verder ingegaan op veel oefeningen uit de praktijk. Onmisbaar in het opvoeden van een pup. Hier besteld, morgen in huis.