Puppycursus

Opvoeden doe je zo

Puppycursus

10 Lessen van een uur vanaf 8 weken.

Je hond leert het meest als hij nog pup is. Sterker nog: alles wat hij in de eerste twaalf weken van zijn leven leert, is grotendeels bepalend voor zijn latere gedrag. Bij de opvoeding van de pups verwerken we daarom ook allerlei dagelijkse situaties in de lessen. We laten je zien hoe je hier met jouw hond op een goede manier mee om kunt gaan.

Vanaf de leeftijd van 8 weken kun je aan de puppycursus deelnemen. Tijdens de eerste les krijg je veel  informatie over het leren van honden in het algemeen. Wat na te lezen is in de puppymap die je ontvangt via de mail. Ook worden de eerste beginselen van een aantal oefeningen (zitten, liggen, komen, niet trekken aan de lijn) aangeleerd.
In de resterende lessen worden deze oefeningen rond een aantal thema’s, die allemaal met de thuissituatie te maken hebben, uitgebreid. Hondenschool EnZo traint op een positieve manier, dus in het begin met veel beloningsbrokjes, spel en knuffelmomenten. De honden moeten een gewone halsband om, geen slip. Kosten € 102,50 contant of per pin tijdens de eerste les.

Lessen zijn op donderdag-avond om 19.00 uur en zaterdagochtend om 10.30 uur, voor actuele trainingsdata kijk je in de agenda.

Voor vragen kun je mailen naar info@hondenschoolenzo.nl.

Mocht je je direct voor een cursus in willen schrijven dan kan dat via het inschrijfformulier. Je kunt ook direct de puppy cursusmap downloaden.

Kijk hier voor ons complete rooster van alle cursussen bij hondenschool Enzo.

Vergeet niet om lid te worden van onze besloten Facebookgroep.

Bestel jouw puppyboek hier:

Toepoels puppy wijzer