De hondenschool

Niet alleen voor een klassikale les kun je bij EnZo terecht. Maar ook voor advies, leuke lezingen, workshops en privé lessen op maat. De ultieme vorm van samenwerken is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Leven met een harige viervoeter als trouwe kompaan gun ik iedereen.

De hondenschool

Welkom bij Hondenschool EnZo; al jaren een begrip in Uden en omstreken.

Deze kleinschalige hondenschool op ‘t Oventje onderscheidt zich door middel van aandacht en kennis over honden en hun emoties.

EnZo is de plek als je samen met jouw hond wil werken aan een vertrouwensband die een leven lang stand houdt. Plezier en rust staan voorop, respect en inzicht in de hond als individu. Dit vindt men terug in de puppy cursus die start vanaf 8 weken leeftijd, de puber cursus vanaf 5 maanden leeftijd en de basis cursus op lokatie vanaf 10 maanden leeftijd.

Nadat het eerste jaar doorlopen is, kun je verder in diverse takken van sport. Zo is er een recreanten groep die gebruik maakt van behendigheid toestellen op zaterdag ochtend en de flyball les op dinsdag avond. Door middel van de onspannings les ‘ZenZo’ met een vleugje mindfullness blijf je op een andere manier bezig met de hond die ook geschikt is voor de oudjes onder ons. Speuren doen we in de bossen achter de hondenschool maar ook met regelamaat op een andere lokatie. Zo gaan we twee keer per jaar met een select gezelschap naar de Eifel in Duitsland. 

Wil je lekker keuvelen over honden, loop dan eens binnen in ons ‘Weet’-kaffeej voor een lekker bakje koffie, een vrolijke kwispel en diverse hondenbenodigdheden zoals de Speel-o-theek of leen boeken.

Privélessen en consulten met de biotensor zijn op afspraak bij EnZo of aan huis.

Maandelijks zijn er wandelingen, workshops en lezingen, meer hierover in de agenda van de site.