Cursusaanbod | Puppy

Puppycursus: 10 lessen van een uur, incl. cursus pakket en wandeling voor € 102,50

Je hond leert het meest als hij nog pup is. Sterker nog: alles wat hij in de eerste twaalf weken van zijn leven leert, is grotendeels bepalend voor zijn latere gedrag. Bij de opvoeding van de pups verwerken we daarom ook allerlei dagelijkse situaties in de cursussen. We laten je zien hoe je met je hond hiermee op een goede manier om kunt gaan.

Vanaf de leeftijd van 8 weken kun je aan de puppycursus meedoen. Tijdens de eerste les krijg je theoretische informatie over je hond en het leren van honden in z’n algemeen, alles kun je nalezen in het E-book dat je ontvangt na betaling van de cursus. Ook worden de eerste beginselen van een aantal oefeningen (zitten, liggen, komen, niet trekken aan de lijn) aangeleerd. In de resterende lessen worden deze oefeningen rond een aantal thema’s, die allemaal met de thuissituatie te maken hebben, uitgebreid. Hondenschool EnZo traint op een positieve manier, dus in begin met veel beloningsbrokjes, spel en knuffelmomenten. De honden moeten een gewone halsband om, geen slip.

Lessen zijn op donderdag en zaterdag ochtend om 10.30uur.

De cursus bestaat uit 10 lessen van telkens een uur. Je ontvangt een pakket met o.a. een leerzame puppy map waarin je telkens alles thuis rustig kunt nalezen met duidelijke tips. Er zijn meerdere instructeurs aanwezig tijdens de lessen. 

Nieuwe groepen starten regelmatig op de zaterdag- en donderdagochtend aan de Boekelsedijk 12 in Zeeland. Voor actuele trainingsdata kijk je in de agenda.
Voor vragen kun je mailen naar info@hondenschoolenzo.nl of appen: 06 55851262.
Mocht je je direct voor een cursus in willen schrijven dan kan dat via het inschrijfformulier.


TIP: kijk in mijn webshop voor een aantal leerzame boeken welke een goede aanvulling zijn op de puppytraining!